olie azijn test grootte
Olie en Azijn

Wij tappen graag vers voor u een groot assortiment olie en azijn van de allerhoogste kwaliteit. U heeft de keuze uit flesjes van 40 ml, 100 ml of 250 ml.

 

Een greep uit het assortiment met ieder zijn eigen specifieke eigenschappen vindt u hieronder:

!

Azijn

Crema di frutta tomaat

Fruitpulpazijn tomaat, met 22,5% vruchtvlees. Pittige toevoeging aan dressings of sauzen, of maak er eens limonade mee! Ook heerlijk om een Bloody Mary mee op smaak te brengen.

Witte wijnazijn met aardbei

Hollands lekkerste vrucht verwerkt in deze witte wijnazijn. Meng hem in de zomer met water en drink als frisdrank! Ook heerlijk bij fruitsalades en in saladedressings.

 

Framboos Balsamico azijn

Volfruitig cachet, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.

 

Crema balsamico dadel & vijgen

Zoetzure balsamico crema met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings en nagerechten. Gebruik ook bij een kaasplankje! 

 

Champagne Balsamico azijn

Hoogwaardige azijn die toegepast kan worden in fruitsalades en bij verschillende desserts.

 

Balsamico Special

Het antwoord op de Italiaanse balsamico. Een crèmige balsamico met een aangename zoetheid door de grote aanwezigheid van druivenmost. Ideaal als basis voor dressings, bij diverse kaassoorten of bij desserts.

 

Olie

Olijfolie met knoflook

Etherische knoflookolie in combinatie met olijfolie. Goed geschikt voor kruidige saladedressings of bij warme pastasoorten. Ook te gebruiken als marinade voor vlees of vis.

 

Olijfolie met toscaanse kruiden

Een heerlijk Spaanse olijfolie met Toscaanse kruiden om als brooddipper te gebruiken, of in salades.

 

Olijfolie met provencaalse kruiden

Proef de Provence terug in deze olie! Een heerlijke olie voor in salades of als marinade voor vlees of vis.

 

Mediterrane olie

Extracten van mediterrane kruiden en specerijen samen met olijf- en zonnebloemolie.  Uitstekend geschikt bij braden, bij gebakken aardappelen, geroosterd brood en mediterrane gerechten.

 

Olijfolie van ‘t huis

Een speciale extra virgine olie die zowel voor salades als bakken en braden te gebruiken is. Door de speciale selectie van olijven ontstaat er een olie die tot wel 200 graden verhit kan worden zonder geur of smaak te verliezen.