regio
Regio

Woont u in één van onderstaande wijken, dorpen of steden dan kunnen wij uw internet-bestelling persoonlijk bezorgen. Woont u niet in deze regio en wilt u wel uw bestelling plaatsen dan is dat geen probleem. In overleg kunnen wij uw bestelling aan huis leveren of gebruik maken van de TNT pakketservice. Wij nemen in dat geval altijd contact met u op over de mogelijkheden.

Vrijwel alle producten kunnen wij vacuüm voor u verpakken. Hierdoor zijn uw producten langer houdbaar. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie en u wilt uw eigen vertrouwde artikelen meenemen, dan is dit de ideale oplossing. Wij leveren bij alle vacuüm verpakte kaas ook het vertrouwde kaaspapier zodat u na het openen van de vacuüm uw kaas weer goed kunt verpakken.

Poortugaal
Bergschenhoek
Berkel en Rodenrijs Rijswijk
Bleiswijk Rotterdam Nesselande
Den Haag Wateringse Veld Rotterdam Hillegersberg
Den Haag Ockenrode Wateringen
Kijkduin
Maassluis
Nieuwkoop

Voor al onze leveringen besteld via de website geldt een minimaal orderbedrag van € 10,=,  tenzij u uw bestelling door geeft voor onze wekelijkse wijken.

Uiteraard verkopen wij geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Besteld u wijn of andere zwak-alcoholhoudende producten zorg dan altijd dat er iemand aanwezig is die ouder is dan 18 jaar die de bestelling kan aannemen!

Klein bedrag pinnen mag !!