rode-en-witte-wijn-glas1
Wijn

Ons wijn-assortiment is nauwkeurig afgestemd op ons ambachtelijke assortiment kaas, worst en delicatessen. Zo proberen wij het assortiment ook aan te passen aan de verschillende smaken. Een heerlijk glas wijn bij een diner of een lekker glaasje bij de borrel. 

Heeft u wensen m.b.t. tot wijnen, schroom niet en neem contact met ons op.

!

Chapel Hill Merlot

Volle en soepele smaak met zachte tannines en een lichte vanille toets.

 

Prijs per stuk, bij aankoop van 1 doos (6 flessen) betaald u geen € 6,50 per fles maar € 6,00

!
!

Chapel Hill Sauvignon Blanc

Wijn met een fraaie goudgele kleur. Vol, mooi evenwichtig en de afdronk fris fruitig.

 

Prijs per stuk, bij aankoop van 1 doos (6 flessen) betaald u geen € 6,50 per fles maar € 6,00

!
!

Deor Prosecco Rosé

Een mengeling van de de witte Prosecco en de rode Raboso. Een droge mousserende rosé met licht rood bosfruit in de geur en een frisse smaak.

Prijs per stuk, bij aankoop van 1 doos (6 flessen) betaald u geen € 7,95 per fles maar € 7,45

!
!

Tosti Moscato

Moscato is gemaakt van de Muskaat-druif. Een heerlijk geurende Italiaanse wijn met een fraaie mousse. De wijn is licht zoet van smaak en bevat weinig alcohol (6,5%) en is een heerlijk feestelijk aperitief met bubbels.
Prijs per stuk
!
!

Tosti Prosecco

Prosecco is hét Italiaanse alternatief voor Champagne.
Goede Prosecco, zoals deze van Giovanni Bosca, wordt gekenmerkt door haar fraaie mousse, heerlijke notenaroma en de zonder meer lange en plezierige afdronk.
Prosecco is echt een feest om te genieten!
Prijs per stuk
!
!

Cambridge Port Tawny

Een lekkere lichte port vol met aroma's van zuidvruchten, noten en eikenhout. Heerlijk bij zoete desserts, notentaart of onze heerlijke kazen

Prijs per stuk

!
!

Winterwijn

Glühwein is een alcoholhoudende drank, die in het midden van Europa vooral in de periode vlak voor de kerstmis wordt gedronken of gewoon wanneer het koud is! Om de Winterwarm glühwein te maken, wordt rode wijn verwarmd met kaneel, kruidnagel, steranijs en citrusschillen en licht gezoet met suiker of honing. Daarna wordt de drank warm gedronken. De drank mag bij de bereiding niet koken omdat dan de alcohol eruit gaat en de wijn haar smaak verliest. 8,5% vol.
Prijs per stuk
!
!